Træningsniveau

Har du aldrig trænet før?

Det er helt okay, faktisk er det bedre at starte nu end helt at undgå træning, så længe du tager det i dit eget tempo. Din daglige bevægelse, herunder den træning du udøver, har stor betydning for dig og dit barns sundhed. Det skyldes at din livsstil har en direkte indvirkning på dit barns fremtidige sundhed. Det lyder måske en smule intimiderende og det er også et stort ansvar at have, men det er også en fantastisk mulighed for, at skabe nogen smukke, glædesfyldte og energigivende rammer for dig og dit barn. Husk på, at du ikke behøver at starte fra 0 til 100. En kort træning er ofte bedre end ingen træning. 
Niveau & sværhedsgrad hos Woment

Hos Woment har vi forsøgt at skabe en bred palette af træningsvideoer, som du kan udøve hvor som helst, når som helst. Vores håb er, at du vil føle dig inspireret til at gribe en af vores træninger og følge med så godt du kan. Husk på at det er helt tilladt, at gøre det i lige det niveau som passer til dig. Har du brug for at skrue lidt op, så yd en lille smule ekstra og omvendt, har du brug for at tage tempoet lidt ud af øvelserne, så lyt til din krop. Vores træninger variere i sværhedsgrad, men vi forsøger altid at rumme så mange alternativer som muligt i løbet af en træning. 

Hos Woment ønsker vi at gøre det så let, sjovt og tilgengæligt som muligt at holde sig fysisk aktiv under graviditet. Vi håber du har mod på at udforske vores bevægelse univers og dykke dybere ned i de træninger vi har skabt for dig. 

Borgskala - intensitetsværktøj

Udover at niveauet i vores trænigsvideoer varierer, kan der også være forskel i, hvordan du oplever intensiteten af de træninger vi har. Vi benytter os derfor at et “intensitetsværktøj” som kaldes borgskala, som gør det en lille smule lettere for dig og os, at placere hvor intens en træning er.  Du kan læse meget mere om intensitet her.

Vores træninger ligger typisk på en intensitet mellem 10-15 på Borg-skala. Du vil ofte opleve, at kondition føles anstrengende med en score på 14-15, måske endda 16 , mens pilates rammer de 12-14 og yoga ofte vil ligge omkring de 10.

 

Niveauerne i de 3 træningsformer

Yoga

Vores yogaflows varierer i niveau, men du vil typsik opleve at du kan følge med i alle videoer. Det skyldes at yoga generelt er lavere i tempo, langsommere i bevægelserne og fyldt med alternativer til de mange stillinger som flowet tager dig igennem. Vi glæder os til at guide dig igennem kærlige og sjove flows.

Pilates

Pilates træninger varierer i niveau og vi opfodrer dig altid til at tage træningerne i det tempo du har brug for på den givne dag. Du vil blive mødt af guidende hånd, som tager dig igennem alternative øvelser under træningen, så lad dig ikke skræmme af at være ny til træningsformen!

Kondition

Intensiteten er høj, men det betyder ikke at niveauet er ekstra svært. Vi har under alle konditioner skabt modificerede øvelser, som du med fordel kan udøve, hvis den intense version er en tand for høj. Særligt 3. trimester gravide, bør altid vælge modificeringerne. Husk desuden at tag lige de pauser du har brug for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *