Hos Woment sætter vi dig i fokus.

Woment udspringer fra vores nysgerrighed over den kvindelige krop. Det er vores fascination af, at vi ikke kun bærer rundt på, men også former og skaber det nye liv som kommer. Når vi plejer vores krop, sind og velvære, skaber vi også de bedste forudsætninger for vores barn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores univers af inspirerende vaner, motiverende flows og gode råd. Uanset din kostform, dit træningsniveau og din rutine, håber vi på at Woment kan styrke, støtte og guide dig til en sundere graviditet.

MØD TEAMET

Hos Woment arbejder vi tæt sammen med sundhedsprofessionelle og vi bygger altid vores viden på den nyeste evidens. Vi udvælger selektivt de studier og kilder vi baserer vores råd på, men sundhed er  individuelt og så er det også enormt omskifteligt. Det betyder, at selvom vores univers er kompetencefyldt, opfodrer vi altid til, at du mærker efter hvad der føles rigtigt for DIG og DIN baby.

Ida Marie Warming

Founder of Woment

Founder

Jeg er sammen med Cecilie medstifter af Woment, hvor min passion for at videreformidle og skabe trygge rammer for en sund graviditet får lov at blomstre. Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse. I 2019 blev jeg uddannet yogaunderviser og har efterfølgende udvidet til gravidyoga, som jeg elsker undervise på ugentligt basis for gravide i Aarhus og for dig her på platformen.

Cecilie Jørgensen

Founder & CEO of Woment

Founder & CEO

Udover at være medstifter af Woment, er jeg professionbachelor i Ernæring & sundhed, med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse. Desuden er jeg certificeret yoga-og pilatesinstruktør med 3 års undervisnings erfaring. Min passion for sundhed og velvære, er en stor del af mig og jeg glæder mig til at dele min glæde med dig her på platformen.

Freja Nørgaard Petersen

Tidligere praktikant

Ernæring & sundheds studerende

Jeg er praktikant hos Woment i forbindelse min professions bachelor i Ernæring og Sundhed. Omdrejningspunktet for min interesse ligger i sammenspillet mellem det biokemiske og det psykologiske. Jeg er enormt fascineret af hvordan kroppen fungerer og ernærings rolle i dette.

Diantha Jayananthan

Fødselshjælper (doula)

Founder af Dianthabirthwork.dk

Jeg er fødselshjælper/doula og gravidyogalærer. Mit arbejde er at støtte og give omsorg til gravide, fødende og nye forældre - støtte til at bevæge sig trygt igennem graviditet, fødsel og tiden efter. Til dagligt laver jeg bl.a. fødselsforberedelse, kropsbehandlinger og fødselsforløb.
Instagram: diantha_birthwork

Josephine Fujikawa

Jordemoder studerende

Jordemoder på sidste år

Mit navn er Josephine, og i mit jordemoderliv befinder jeg mig på nuværende tidspunkt på Hvidovre Hospital hvor jeg er i gang med at afslutte min sidste klinik på uddannelsen, inden at jeg til sommer kan kalde mig Jordemoder. Derudover arbejder jeg på Herlevs barselsgang hvor jeg vejleder familier i amning, familiedannelse, nyfødtpleje og meget andet. Jeg brænder særligt for at vejlede gravide og deres partnere i familieforberedelse, velvære, trivsel og tilknytning.

Siff Stephenson

Jordemoder

Hjertejordemoderen.dk

Uddannet jordemoder fra University College Nordjylland. Uddannet Emotional Coach (1 års omfattende og intensiv uddannelse med ugentlig egenterapi sideløbende med uddannelsen)

Emma Olsen

Opskriftsudvikler

Bachelor i Idræt & founder af Emmaolsen.dk

Mit navn er Emma, og jeg er 25 år gammel. Jeg arbejder til daglig som freelance fotograf, opskriftsudvikler og content creator for virksomheder. Derudover har jeg madbloggen emmaolsen.dk hvor jeg deler simple og ikke mindst farverige opskrifter på de lækreste hverdagsretter – ideelt til dig, der godt kunne bruge et par ekstra timer i døgnet. Derfor går jeg op i at lave uhøjtidelige opskrifter, der hurtigt kan bikses sammen og ikke kræver, at du er mesterkok – selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet!

Mette Møller

Opskriftsudvikler

Founder af MMfitness.dk

I 2020 har jeg taget et ernæringsspeciale i plantebaseret kost, hvilket betyder, at jeg kan give informerende, inspirerende og anvendelig rådgivning og vejledning omkring den plantebaseret kost.Indenfor fitness har jeg i mange års erfaring med styrketræning. Jeg brænder for at variere træningen og derfor tilbyder jeg en bred vifte af øvelser og muligheder, så man ikke går død i sin træning.

Nina Ulrich

Advisor I Woment

Founder af Decisionmakers

Nina er skide sej, dygtig og helt utrolig kompetent. Vi er meget stolte af at have Nina til sidde i vores "bestyrrelse".