EVENTS & RETREATS

Woments events er baseret på nydelse, sundhed og velvære for dig og ikke mindst din baby. Woment bestræber sig på at skabe et trygt og kærligt rum, hvor du får mulighed for at fordybe dig, udfolde dig og et rum fyldt med inspiration og kærlige samtaler med andre kvinder. Du vil finde events der går på tværs af temaer og områder, der alle omhandler en kærlig graviditet. Vi vil ofte teame op med vores dygtige samarbejdspartnere, der har en ligeså stor passion for at skabe en nydelsesfuld formiddag-, eftermiddag-, & aften lige netop for dig!

Tag et kig på vores kommende events, lad dig inspirere og tilmeld dig endelig lige det der vil føltes godt for dig! Vi vil glæde os meget til at møde dig og give dig nogle skønne timer, hvor DU er i fokus.

Lavendula_DRS-24

Gratis event med Woment

25.11.2023
En inspirerende dag med Woment. Mød sidsteårsstuderende Jordemoder Josephine som fortæller om kærfighedshormonet Oxytocin. Bevæg dig genne bløde flows, meningsfulde samtaler og lækre snacks til en dag fyldt med velvære for krop, sjæl og baby.

DELTAGERE FORTÆLLER

Hvis du har nogle ønsker eller forslag til et kommende event, så er du mere en velkommen til at sende en mail på: info@woment.dk