SOM MEDLEM FÅR DU

Ernærings Søjle (forside)

ERNÆRING

Ubegrænset adgang til opskrifter, gode råd om madvaner, anbefalinger og dybde gående artikler om ernæring under graviditet. Woment gør det overskueligt, let tilgængeligt og inspirerende at efterleve en sund og varieret kost. Uanset om du spiser vegetarisk, vegansk, glutenfrit eller en helt almindeligt, vil vi guide dig til en sund graviditet.

Bevægelse søjle (forside)

BEVÆGELSE

Ubegrænset adgang til konditions-, pilates-, og yogavideoer tilpasset dit trimester, dit niveau og din tid. Woment fokuserer på at styrke kropskernen, bækkenbundet og skabe gode forudsætninger til din fødsel. Når vi udarbejder programmer til jer, så er det baseret på vores faglighed, kompetencer og med vores fysioterapeutiske samarbejder.

Design uden navn-8

VIDEN

Ubegrænset adgang til artikler om alt fra træning, ernæring, velvære og fødsel til gode råd fra jordemødre, duolaer og fysioterapeuter. Vi tror på, at det er vigtig at være tværprofessionel, faglig og opdateret, så vi kan skabe relevant viden for dig og din graviditet, men vi opfodrer altid til, at du mærker efter hvad der føles rigtigt for DIG og DIN baby.

På siden fællesskab

EVENTS

Som medlem hos Woment, får du mulighed for at deltage i alle vores events med 30% rabat. Vores events bygger på fællesskab, bevægelse, vidensdeling og selvfølgelig en sød forplejning. Vi teamer ofte op sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, så vi får berøring og inspiration til flere facetter af graviditeten og vi bestræber os på at komme rundt i hele landet. 

6 måneder

Adgang til alt på platformen & 30% på fysiske events
150 kr 6 måneder
  • Nærende råd & anbefalinger
  • Ugentlige hjemmetræningsvideoer
  • Dybdegående artikler om sundhed
KAMPAGNE

Månedligt

Adgang til alt på platformen & 30% på fysiske events
189 kr Månedligt
  • Nærende råd & anbefalinger
  • Ugentlige hjemmetræningsvideoer
  • Dybdegående artikler om sundhed
7 dage gratis